Tiedän (siis toivon), että tänään on hyvä päivä. Tai huono, katsotaan nyt - päivähän on vasta aluillaan.

Eilen katsottiin serkun ja veljen kanssa putkeen kaksi leffaa, Peter Pan (Peter oli syötävän suloinen) ja Rautanaamio (aivan mahtava *sydänsydänsydän*) - tämähän ei varsinaisesti kuulu tänne, mutta sain näistä uskoakseni jonkinlaisen inspiraation.
Siis - menin sitten näiden elokuvien loppumisen jälkeen nukkumaan hyyyvin hyvin aikaisin, ja kuinka ollakaan, siihen kellonaikaan vielä vilkas mielikuvitukseni alkoi värittää päähäni ajatusta uudesta ficistä, joka on tosin kummitellut mielessäni jo jonkin aikaa. Nousin sängystäni, avasin ylimmäisen pöytälaatikkoni, kaivoin sieltä jo aivan liian täyteen tekstatun päiväkirja-ficcisuunnittelu-outoilukirjanen-vihkoni, käteeni vaaleanpunakärkisen Stabilon ja aloin kirjoittaa, mistä ficci alkaa, mitä herra X sanoo ja (tätä (-->) en kylläkään kirjoittanut, mutta mietin sitä) miten herra X (numero 2) reagoi, kun herra X (numero 1) sanoo tälle, mitä herra X:n (numero 1, siis) nyt pitikään alussa sanoa. Niin, ja miten neiti X ja herra X alkoivat seurustella.
Lisää työtaakkoja luvassa, sanoo jo ennestään liian tuttu järjenääni jossain alitajunnassani, mutta HAA - Fredericalla on aina jokin ässä hihassa, kuten arvata saattaa! (Ja nyt ollaan taas NIIN itsevarmoja että... ;))

Ja nyt kirjoittamaan ISBSL:ää, ja vaikkei huvittaisikaan, niin tänään _on_ hyvä päivä. Ja jos ei ole, niin teen siitä sellaisen. (Naurakaa pois, niin minäkin teen. :D)